Hør mere

Vil du høre mere?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Cafe i Skagen nær Frederikshavn og Sæby

Velkommen til De2Have Cafe i Skagen nær Sæby og Frederikshavn

Hygge og lækker mad i hjertet af Skagen

De2Have er det perfekte sted for dig, der søger en hyggelig cafe i hjertet af Skagen i Nordjylland nær Frederikshavn og Sæby. Vores café i Skagen tilbyder en mangfoldig stemning og lækker mad, som er skabt med omhu af vores dygtige kokke. Herunder kan du læse mere om vores menu og stemning.

En menu med alle klassikerne

Vi er stolte af at tilbyde et menukort med en blanding af kendte retter, caféklassikere og hverdagsretter, hvor vi altid anvender de bedste og friskeste råvarer. Vores restaurant tilbyder også en 5-retters menu, der skifter efter sæsonen. Vores dygtige kokke er altid på udkig efter nye og spændende måder at tilberede og præsentere mad på, og vi er stolte af at kunne give vores kunder en unik og spændende caféoplevelse. Prøv vores lækre salater, burgere eller kendte retter – der er noget for enhver smag.

En afslappet atmosfære danner rammer om vores cafe i Skagen

I vores café kan du opleve en afslappet atmosfære, som gør det til det perfekte sted at nyde en kop kaffe, en afslappet frokost eller en hyggelig middag med vennerne. Vores café har en hyggelig og uformel stemning, som vi mener er med til at skabe en behagelig oplevelse for vores kunder. Vores venlige og professionelle personale er altid klar til at give vores kunder den bedste service og rådgivning om vores menu og drikkevarer.

Besøg vores cafe i Skagen nær Sæby og Frederikshavn

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores café i Skagen. Hos De2Have har vi altid fokus på vores kunders tilfredshed. Vores venlige personale vil sørge for, at din oplevelse bliver så behagelig som muligt.

Skal du holde fest? Vi her skønne selskabslokaler.

Book bord i dag

Vi anbefaler at reservere bord i forvejen, så du er sikker på at få den bedst mulige oplevelse. Du kan nemt booke bord ved at kontakte os på telefonnummer (+45) 60 24 02 56 eller ved at sende en e-mail til info@restaurantde2have.dk.

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos De2Have i Skagen.